Produkter Tjenester Meny

Vi har mesterbrev og sentral godkjenning

Asker Rørleggerbedrift holder til i Nye Vakås vei 64 i Hvalstad og utfører oppdrag i Asker, Bærum, Oslo, Lier og Drammensområdet. Vi har lang erfaring fra VVS-bransjen og høy kompetanse med ingeniørutdannelse og Mesterbrev. Bedriften har sentral godkjenning og er våtromssertifisert. Vi er derfor sikre på at vi leverer våre tjenester med høy faglig kompetanse. Våre 16 faste ansatte jobber hele tiden mot å oppdatere seg på det faglige planet. I tillegg til dyktige medarbeidere har en av våre utøvende rørleggere mesterbrev, ingeniørutdannelse og andre relevante godkjenninger.

Fokus på kvalitet,raske leveranser og god kundebehandling

Vi er en profesjonell rørleggerbedrift med fokus på kundens ønsker. Vårt arbeid er fundamentert på solid fagkunnskap, omtanke og respekt. Vi skal betjene markedet med godt håndverk til konkurransedyktige priser.

Vi utfører oppdrag av alle størrelser - og i all hovedsak tjenester innen rørservice, VVS-arbeid, rehabilitering og nye installasjoner, som varme- og sprinkleranlegg. Vi kan også bistå med renovasjon, samt graving av vann- og avløpsledninger.

Hos oss trenger du kun å forholde deg til ett firma når vi påtar oss et oppdrag. Vi har egen flislegger og snekker, i tillegg til at vi samarbeider vi med andre firmaer dersom det skulle være behov for elektrikertjenester eller lignende.

 

Samarbeidspartnere som gir fordeler!

VB har også flere samarbeidspartnere som kan gi deg fordeler. Vi samarbeider blant annet med Huseiernes Landsforbund (HL), Boligmappa og Byggmakker.

  • Huseiernes Landsforbund: Er du medlem i HL får du eksklusive tilbud på varer og tjenester levert av oss i VB. Dette kan du lese mer om på vb.no.
  • Boligmappa: Boligmappa er boligers servicehefte der du kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere, som oss i VB.
  • Byggmakker: Vi tilbyr rørleggertjenester til kunder av utvalgte Byggmakkerbutikker.

Oppdatert fagkunnskap sikrer solid kvalitet i alle ledd

I vårt fag er det viktig å være oppdatert på nye rutiner og arbeidsmetoder.

Vi sender våre medarbeidere på kurs for å holde det faglige ved like etter endt utdanning. Vi gjør dette for å følge med på at utviklingen er i tråd med hva samfunnet forventer av oss.